Meditatiecursus

In 6 online lessen van een uur, word je begeleid in het bij jezelf komen. Door de geleide meditatie en de bodyscan word je mee op reis genomen naar het rustpunt in jezelf. Vaak hebben wij een druk bestaan met overvolle agenda’s. De tijd om even rustig te zitten en bij de dingen stil te staan, nemen wij dikwijls niet.

In deze meditatielessen ervaar je weer even de rust in jezelf, waardoor de stress in je lichaam vermindert en je geest kalm en rustig kan worden. Dit heeft tot gevolg dat die rust doorwerkt in je dagelijks bestaan. Kom je dit ook ervaren? Je bent welkom!

Duur: 6 lessen van 60 minuten
Kosten: € 75,-
Tijd: Maandagavonden van 19.00 tot 20.00 uur
Data: 20, 27 september en 4, 11, 25 oktober en 1 november 2021

Ben je te laat voor een lopende reeks, maar zou je wel eens een proefles willen doen, neem gerust contact op. 

Aanmelden

Ademcursus

Door de jaren heen slaan wij heel wat emoties op in ons lichaam. Dit kan zich gaan vastzetten waardoor dit effect gaat hebben op onze lichaamshouding en op onze manier van ademhalen. Doorgaans gaan wij steeds hoger ademen en kunnen het letterlijk benauwd krijgen van bepaalde situaties. In deze reeks van 5 ademhalingslessen van twee uur word je begeleid in het vinden van je krachtpunt. Door de ademhaling te verbinden met dit punt, kom je weer in je basis. Het geeft energie en vertrouwen. Het schoont op en maakt ruimte, waardoor je natuurlijke ademstroom weer op gang kan komen. Dit is een hele krachtige manier gebleken om in contact te komen met jezelf en jouw kracht. Tijdens de cursus krijg je ademhalingsoefeningen mee naar huis die je gedurende de week oefent, zodat je in korte tijd een stevige ademsteun hebt gecreëerd.

Heb jij ook zin de diepte in te duiken?

Welkom!

Duur: 5 lessen van 2 uur
Tijd: nader overeen te komen
Kosten: € 120,-
Data: nog niet ingepland

Aanmelden

Klankschaalhealing

Tijdens de groepshealing lig je gekleed op een matje op de grond en word je omringd door de klanken en trillingen van Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten zoals de oceandrum, rainstick, tingsha’s. Naast de algemene healing, worden de schalen ook per persoon op het lichaam geplaatst, zodat de helende trillingen nog dieper en gerichter kunnen doordringen.

Een klankschaalhealing heeft een harmoniserende en zuiverende werking op lichaam, geest en ziel. Het gevolg is een subtiele innerlijke massage en diepe ontspanning, wat heling kan brengen op alle drie de niveau’s.

Soms mogen er emoties worden losgelaten of een lichamelijk klacht verholpen/verlicht. Soms ook beleeft men het als een diepgaande spirituele ervaring.

Er is plek voor 3 personen. Matjes en dekens zijn aanwezig.

Datum: Zondag 22 augustus 2021 (1 plekje vrij)

Tijd
: 10.30 tot 11.30 uur

Kosten
: € 20,- p.p.
(Gaat door bij minimaal 3 deelnemers)

De volgende Klankschaalhealing staat gepland op zondag 10 oktober 2021. 

Aanmelden

Contact met je innerlijke kind

In de dagworkshop ‘Contact met je innerlijke kind’, gaan we op zoek naar jouw innerlijke kind(eren). Vaak hebben we het contact met het kind in onszelf verloren of is het door traumatische gebeurtenissen verder bij ons vandaan komen te staan. Juist door weer in contact te komen met jouw innerlijke kind(delen), kunnen veel ervaringen helen of weer op zijn plek vallen.

In een veilige sfeer worden de voorwaarden gecreëerd om weer in contact te komen en de kracht te ervaren die dit contact kan geven. Aan de hand van onder andere opstellingen, meditaties/visualisaties, foto’s van vroeger, praktische oefeningen, wordt die bijzonder band weer hersteld of versterkt. Het bekijken van je kinderfoto’s maakt veel zichtbaar en geeft inzicht en heling voor het hier en nu. Tijdens deze prachtige workshop gaan we ook naar jouw kinderfoto kijken, waarbij er herkenning en erkenning mag plaatsvinden voor wie je werkelijk bent.

Ik nodig je uit, delen van jezelf te komen (her)ontdekken die wellicht sinds lange tijd verscholen zijn geweest, zodat je weer contact kunt gaan maken met de kwaliteiten en de authenticiteit van jezelf!

Datum: Nog in te plannen
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 99,- (inclusief koffie/thee, versnaperingen, uitgebreide lunch)
(Gaat door bij minimaal 3 deelnemers)

Aanmelden

Ontmoet je gids

In de dagworkshop ‘Ontmoet je gids’, leer je contact te leggen met je gids(en) die jou dagelijks ondersteunen zonder dat je je hier van bewust bent. Of misschien ben je je wel bewust van deze ondersteuning, maar weet je niet hoe je dit contact kunt aangaan of versterken.

Iedere dag krijgen we signalen en hulp van deze ‘onzichtbare’ helpers, de vraag is hoe interpreteer of signaleer je die signalen en tekenen die je van hen ontvangt. Onder andere door middel van opstellingen, meditaties/visualisaties, technieken om je derde oog te openen, krijg je directe en heldere boodschappen van jouw specifieke begeleiders.

Het is een zeer interessante en waardevolle workshop, waarbij je tools krijgt aangereikt om de begeleiding die je iedere dag ontvangt, bewust in te gaan zetten, zodat er een echte samenwerking kan ontstaan tussen jou en jouw gids.

Datum: Nog in te plannen
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 99,-  (inclusief koffie/thee, versnaperingen, uitgebreide lunch)
(Gaat door bij minimaal 3 deelnemers)

Aanmelden

Welke rol speel jij in jouw leven?

Heb je al eens stilgestaan bij alle verschillende rollen die jij inneemt in je leven? Je bent kind, partner/echtgenote, moeder, werknemer…noem ze allemaal maar op. Je switcht van de ene rol in de andere gedurende de dag, de hele week, maand na maand.

In deze workshop staan we uitgebreid stil bij deze rollen en gaan we onderzoeken hoe deze rollen voor jou voelen. En we gaan wat meer de diepte in met betrekking tot die rollen. Welke rol past het beste bij je en waarom? Welke rol beperkt je? Wat hangt er voor jou bijvoorbeeld aan deze rol vast, zit er een onderliggend patroon onder waardoor je vasthoudt aan deze rol? Voel je je verplicht een bepaalde rol op je te nemen? Welke invloed heeft je familie op jouw rol(len)?

Datum: nog in te plannen
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 55,-
(Gaat door bij minimaal 3 deelnemers)

Na afloop ga je naar huis met meer inzicht over hoe je functioneert en waarom. En wie weet heb je wat rollen van je afgeschud waar je niet meer voor kiest.
We ontmoeten je graag!

Wie zijn de trainers?
Esther Iepema van Es-senses (www.es-senses.nl) en Mandy Paryanto van Pracht-kracht (www.pracht-kracht.nl), twee enthousiaste coaches met elk hun eigen methodes om verdieping, bewustwording en inzicht te verkrijgen in levensprocessen die jou belemmeren.

Aanmelden

“Zoals je leeft, adem je. Zoals je ademt, leef je”

“Je gidsen kennen de thema’s van jouw leven”. Durf om hulp te vragen”

“Waarom mediteren? Het geeft ontspanning, rust, vrede en kalmte. Het verzacht dat wat verhard is geraakt.”