Meditatiecursus

In 6 online lessen van een uur, word je begeleid in het bij jezelf komen. Door de geleide meditatie en de bodyscan word je mee op reis genomen naar het rustpunt in jezelf. Vaak hebben wij een druk bestaan met overvolle agenda’s. De tijd om even rustig te zitten en bij de dingen stil te staan, nemen wij dikwijls niet.

In deze meditatielessen ervaar je weer even de rust in jezelf, waardoor de stress in je lichaam vermindert en je geest kalm en rustig kan worden. Dit heeft tot gevolg dat die rust doorwerkt in je dagelijks bestaan. Kom je dit ook ervaren? Je bent welkom!

Duur: 6 lessen van 60 minuten
Kosten: € 75,-
Tijd: Maandagavonden van 20.00 tot 21.00 uur
Data: 11, 25 april en 2, 9, 16, 30 mei 2022

Ben je te laat voor een lopende reeks, maar zou je wel eens een proefles willen doen, neem gerust contact op. 

Aanmelden

Masterclass ‘Werken met klankschalen’

– Heb jij klankschalen in huis die daar maar staan en weet je niet zo goed wat je er mee kunt doen?
– Wil je de klankschalen binnen je werk inzetten en merk je dat je nog even dat laatste zetje nodig hebt om te kunnen starten?
Tijdens de Masterclass ‘Werken met klankschalen’ leer je vele technieken waarmee je aan de slag kunt. Je leert onder andere te werken op afstand, in het energieveld en op het lichaam van de cliënt, waarbij jouw intuïtie en impulsen de leidraad zijn.
Er is veel ruimte om met elkaar deze technieken te oefenen en uit te proberen, zodat je je eigen manier van werken met klankschalen kunt ontdekken. Tijdens deze dag neem je je eigen schalen mee, zodat je ze leert ‘voelen’. Heb je zelf geen schalen, dan zijn er ook schalen aanwezig die je kunt gebruiken.
Tevens komt het inzetten van klankschalen bij kinderen aan de orde. Heb je zelf specifieke wensen, dan is daar tijdens de Masterclass ruimte voor.
Vanuit een vraag/wens van een deelnemer is deze Masterclass ontstaan en zal daarom waarschijnlijk eenmalig plaatsvinden. Dus……
Wil je bij deze unieke dag aanwezig zijn? Geef je dan snel op!
Opgave en informatie via onderstaande knop.
Er is plek voor 4 personen. VOL
Datum: Zaterdag 21 mei 2022
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Kosten: €190,- inclusief syllabus, luxe lunch, koffie/thee en lekkers.
Je bent van harte welkom om deze bijzondere dag samen te komen ervaren!
Aanmelden

Klankschaalhealing

Tijdens de groepshealing lig je gekleed op een matje op de grond en word je omringd door de klanken en trillingen van Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten zoals de oceandrum, rainstick, tingsha’s. Naast de algemene healing, worden de schalen ook per persoon op het lichaam geplaatst, zodat de helende trillingen nog dieper en gerichter kunnen doordringen.

Een klankschaalhealing heeft een harmoniserende en zuiverende werking op lichaam, geest en ziel. Het gevolg is een subtiele innerlijke massage en diepe ontspanning, wat heling kan brengen op alle drie de niveau’s.

Soms mogen er emoties worden losgelaten of een lichamelijk klacht verholpen/verlicht. Soms ook beleeft men het als een diepgaande spirituele ervaring.

Er is plek voor 3 personen. Matjes en dekens zijn aanwezig.

Datum: Zondag 19 juni 2022
Tijd: 13.00 tot 14.00 uur
Kosten: € 20,- p.p.
(Gaat door bij minimaal 3 deelnemers)

Aanmelden

“Zoals je leeft, adem je. Zoals je ademt, leef je”

“Je gidsen kennen de thema’s van jouw leven”. Durf om hulp te vragen”

“Waarom mediteren? Het geeft ontspanning, rust, vrede en kalmte. Het verzacht dat wat verhard is geraakt.”