Wist je dat de mate waarin je overvloed kunt ervaren of kunt toelaten, een grote oorsprong kan hebben vanuit de tijd in de baarmoeder?
Op het moment dat je daar hebt ervaren dat er weinig voeding vanuit je moeder via de navelstreng bij jou binnen is gekomen, kun je dat toentertijd als schaarste hebben ervaren.

Dat wat we daar hebben ervaren is de imprint die we kennen en als ‘veilig’ hebben ervaren en vaak zullen we dit de rest van ons leven blijven opzoeken of herhalen.

Wanneer je herontdekt wat jouw imprint in de allereerste momenten van jouw leven is geweest, kun je die herkennen in dat wat je in je leven doet, aantrekt of herhaalt. Vervolgens kun je dit leren voor jezelf op te vullen en aan jezelf te geven, daar waar je het toentertijd niet hebt gekregen maar wel nodig hebt gehad.
Tijdens de CREF-behandeling wordt helder hoe jij jouw tijd in de baarmoeder hebt ervaren en waaruit de ‘saus’ bestaat waarin je 9 maanden bent gemarineerd.

Ervaar je ook een tekort in je leven als:

  • weinig zelfvertrouwen
  • verminderde eigenwaarde of zelfliefde
  • inspiratieloosheid
  • weinig energie
  • etc.

Wil je graag meer overvloed in je leven ervaren? Ik kijk graag met je mee om te ontdekken hoe dit voor jou werkt of juist niet meer werkt.

Hieronder nog wat leuke en praktische tips om de overvloed in je leven te vergroten:

  1. Moodboard maken: Wanneer je dat wat je wenst (zowel materieel als immaterieel) concreet maakt door middel van het maken van een moodboard, dan helpt dit je wensen te richten en zichtbaar te maken. Focus en intentie geeft richting en beweging. Veel plezier!
  2. 5 minuten regel: Op het moment dat we een ingeving hebben, gaan we er vaak vervolgens over nadenken, wat tot gevolg heeft dat we het uiteindelijk niet doen of concreet maken. Door de 5 minuten regel te gebruiken, wat betekent dat je na een ingeving of idee, hier binnen 5 seconden een actie aan verbindt, kun je de stroom van overvloed positief beïnvloeden.
  3. Briefje in je linkerschoen: Op het moment dat je iets wenst (zowel materieel als immaterieel) en je dit op een briefje schrijft en in je linkerschoen stopt, geef je beweging aan je wens/verlangen. Links staat voor de ontvangende energie. Wil je leren geven, hoe fijn is het dan om een briefje in je rechterschoen plaatsen, de gevende energie?